Loading...

Tammerkosken Nuorkauppakamarin projektit

Tammerkosken Nuorkauppakamari harjoittaa laajasti erilaista projektitoimintaa. Osalla projekteistamme on pidemmät perinteet, ja toteutamme ne vuosittain. Tämän lisäksi pyrimme kehittämään jäseniämme, sekä ympäröivää yhteiskuntaa erilaisten uusien projektien avulla. Tammerkosken Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kokeilla kannuksiaan joko vakiintuneempien, perinteikkäiden projektien parissa, mutta myös ponnistusalustan toteuttaa uusia ideoita.  Projektitoiminta tarjoaa jäsenistölle mahdollisuuksia harjoitella niin johtamistaitoja, kuin kehittymisen paikkoja monenlaisissa työelämätaidoissa. Projektitoiminnalla tarjoamme myös yhteistyökumppaneillemme näkyvyyttä sekä liiketoimintamahdollisuuksia.

Olemme toteuttaneet vuosien saatossa esimerkiksi alla olevia projekteja.

Tampere Business Meet kokoaa yhteen Tampereen ja lähialueiden asiantuntijat, yritysjohtajat ja tulevaisuuden tähdet verkostoitumaan saman katon alle jo vuodesta 2018. TBM tunnetaan loistavasta tunnelmasta, laadukkaista puhujista ja matalan kynnyksen verkostoitumisesta.
TBM Summer on Tampereen suurin businesshenkinen afterwork-tapahtuma. Tapahtuma on suunnattu liike-elämän ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita ajankohtaisista teemoista ja ammattilaisten kanssa verkostoitumisesta.
Joulupuu Tampere on hyväntekeväisyyskeräys, joka antaa joululahjan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, jotka todennäköisesti muuten jäisivät ilman omaa pakettia. Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen sekä yritysten aktiivisuus.
Vuoden Positiivisin Tamperelainen on kilpailu, jossa kansa äänestää henkilön, yrityksen tai yhteisön, joka uskoo positiivisuuden voimaan ja luo saavutuksillaan iloisuutta ja energiaa ympärilleen kannustaen muita onnistumaan vahvuuksiensa avulla.
Vuoden Työnantaja -palkinnon tavoite on kannustaa työllistäjiä ja työllistämistä Pirkanmaan talousalueella. Perinteikäs palkinto on jaettu jo vuodesta 1983. Voittajan valinnassa huomioidaan muun muassa yrityksen tunnusluvut, henkilökunnan kehittäminen, yrityksen työnantajamielikuva sekä vaikutus alueen talouteen.
Vaikuttajaseminaari on yhdessä Tampereen Nuorkauppakamarin kanssa järjestetty tapahtuma, jossa paikalliset nuorkauppakamarit, yrittäjäjärjestö, kauppakamari ja kaupunki saadaan saman pöydän ääreen vaihtamaan ajatuksia ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista.