Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Jokainen nuorkauppakamari on erilainen, mutta toiminnan rungon muodostavat yhteiset toimintamallit, kuten säännölliset kuukausitapahtumat ja -kokoukset sekä erilaiset projektit. Kuukausitapahtumat ovat yleensä jäsenistön koulutustilaisuuksia, businesstreffejä, tutustumis­käyntejä mielenkiintoisiin kohteisiin tai rentoja illanviettoja toisiin tutustuen. Järjestö tarjoaa verkostoja paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Jäsenhaku vuodelle 2023 on päättynyt. Seuraavan kerran haemme lisää jäseniä vuoden 2023 syksyllä. Seuraathan myös meidän sosiaalisen median, jotta saat heti tiedon, kun uusi jäsenhaku aukeaa.

Yhdeksän syytä hakea mukaan Tammerkosken Nuorkauppakamariin:

1. Tammerkosken Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen laadukasta koulutusta johtamisen teemojen ympärillä.

2. Toimimalla aktiivisesti järjestön erilaisissa käytännön tehtävissä ja viroissa jäsenet oppivat projektityöskentelystä, johtamisesta, ihmisten motivoimisesta, markkinoinnista, suunnittelusta, esiintymistaidoista, myynnistä, koulutusten toteuttamisesta ja monista muista työelämätaidoista.

3. Nuorkauppakamarissa yhtä hallitusvirkaa hoidetaan vain vuoden verran. Kun tehtävä vaihtuu vuosittain, oppii aina uutta: tiedottamisesta ja viestinnästä, koko kamarin vetämisestä, yhteiskunnallisten suhteiden luomisesta, kouluttamisesta tai vaikkapa kansainvälisyydestä.

4. Nuorkauppakamarissa johtaminen perustuu taitoihin, ei työelämän tavoin asemaan. Omia taitojaan voi testata ja kehittää monin eri tavoin – ja epäonnistuminen on sallittua. Tässä maailman parhaassa harrastuksessa voi myös kokeilla tehdä aivan eri asioita kuin omassa työssään.

5. Nuorkauppakamari on noin 5 000 suomalaisen ja 400 000 kansainvälisen vaikuttajan kontaktiverkko, jota jokainen jäsen voi hyödyntää esimerkiksi liikesuhteita solmimalla, kokemuksia vaihtamalla ja yhteistyöllä.

6. Monet nuorkauppakamariaikana solmitut ystävyyssuhteet, kotimaassa ja ulkomailla, kestävät koko eliniän.

7. Nuorkauppakamarin alueellisissa ja kansallisissa kokouksissa on huippuluokan ohjelmaa niin järjestön jäsenille kuin heidän perheilleenkin. Siksi järjestötoiminta on virkistävä harrastus, jossa yhdistyvät koulutus, vapaa-aika ja perhe.

8. Homehtuvatko juhlavaatteesi vaatekaapissa? Nuorkauppakamarin tilaisuuksissa ja kokouksissa iltajuhlien pukukoodi on tumma puku / juhlapuku. Juhlissa on herkullista ruokaa, ikimuistoiset puitteet ja paljon samanhenkisiä ihmisiä verkostoitumassa ja pitämässä hauskaa.

9. Toimintaan on helppo tulla mukaan! Nuorkauppakamari järjestää uusille jäsenilleen START-koulutuksen, jossa kerrotaan järjestön tavoitteista ja toiminnasta.

Nuorkauppakamari ei siis ole mikään salaseura, vaan avoimesti avoinna kaikille jotka haluavat olla mukana rakentamassa positiivista yhteiskuntaa kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoja ja yrittäjyyttä.

Tutustu tästä linkistä meidän arkeen!