Kumppanuus Tammerkosken Nuorkauppakamarin kanssa

Tammerkosken Nuorkauppakamari on Suomen suurin Nuorkauppakamari. Vaikutamme erityisesti Pirkanmaan talousalueella, mutta myös esimerkiksi Pääkaupunkiseudulla ja muissa suurissa kaupungeissa. Jäsenistömme koostuu pääasiassa 24-40 vuotiaita kulutuskykyisiä aikuisia, jotka asuvat Pirkanmaalla. Jäsenistö on kotitalouden ostopäättäjiä. Jäsenistö työskentelee pääasiassa asiantuntija,- keskijohto,-ylinjohto tai yrittäjä asemassa. Huomattava osa on päättää myös yrityksen ostohankinnoista.

Tammerkosken Nuorkauppakamarin varsinaiset jäsenet, kunniajäsenet, senaattorit ja muut ainaisjäsenet kuluttavat huomattavasti keskiverto kuluttajaa enemmän itselleen tärkeisiin sekä kiinnostaviin asioihin. Tammerkosken jäsenet myös arvostavat joustavaa palvelua, ihmisläheisyyttä ja ennen kaikkea paikallista toimintaa. Tammerkoski on tunnettu siitä, että tuemme kumppaneita. Yhteistyökumppani saa eksklusiivisen mahdollisuuden lisätä tunnettavuutta ja vahvistaa asemaansa kohderyhmässä.

Yhteistyö kanssamme voi olla esimerkiksi tietoisuuden lisäämistä jäsenistölle, jossa on yrityspäättäjiä, mielipidevaikuttajia, maksukykyisiä sekä kokeilunhaluisia kuluttajia ja potentiaalisia työntekijöitä. Pääyhteistyökumppanuus on vähintään vuoden kestävä, jossa pääyhteistyökumppani näkyy toistuvasti. Pääyhteistyökumppani saa eksklusiivisen jäsenistön huomion niin jäsenen arjessa, mutta myös henkilökohtaisesti. Otamme vain yhden kumppanin tietyiltä toimialoilta, jotka ovat sellaisia joihin tutkitusti jäsenistö kuluttaa jo nyt. Tämän lisäksi on mahdollisuuksia ottaa osaa tapahtumiin, projekteihin ja kilpailuihin. Tutustu alta tunnetuimpiin projekteihimme ja pääyhteistyökumppaneihimme.

Tampere Business Meet kokoaa yhteen Tampereen ja lähialueiden asiantuntijat, yritysjohtajat ja tulevaisuuden tähdet verkostoitumaan saman katon alle jo vuodesta 2018. TBM tunnetaan loistavasta tunnelmasta, laadukkaista puhujista ja matalan kynnyksen verkostoitumisesta.
TBM Summer on Tampereen suurin businesshenkinen afterwork-tapahtuma. Tapahtuma on suunnattu liike-elämän ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita ajankohtaisista teemoista ja ammattilaisten kanssa verkostoitumisesta.
Joulupuu Tampere on hyväntekeväisyyskeräys, joka antaa joululahjan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, jotka todennäköisesti muuten jäisivät ilman omaa pakettia. Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen sekä yritysten aktiivisuus.
Vuoden Positiivisin Tamperelainen on kilpailu, jossa kansa äänestää henkilön, yrityksen tai yhteisön, joka uskoo positiivisuuden voimaan ja luo saavutuksillaan iloisuutta ja energiaa ympärilleen kannustaen muita onnistumaan vahvuuksiensa avulla.
Vuoden Työnantaja -palkinnon tavoite on kannustaa työllistäjiä ja työllistämistä Pirkanmaan talousalueella. Perinteikäs palkinto on jaettu jo vuodesta 1983. Voittajan valinnassa huomioidaan muun muassa yrityksen tunnusluvut, henkilökunnan kehittäminen, yrityksen työnantajamielikuva sekä vaikutus alueen talouteen.
Vaikuttajaseminaari on yhdessä Tampereen Nuorkauppakamarin kanssa järjestetty tapahtuma, jossa paikalliset nuorkauppakamarit, yrittäjäjärjestö, kauppakamari ja kaupunki saadaan saman pöydän ääreen vaihtamaan ajatuksia ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista.

Nykyiset pääyhteistyökumppanit

Säästöpankki
Säästöpankki
Säästöpankkiryhmä on ollut osa suomalaista yhteiskuntaa jo vuodesta 1822. Toiminnnan taustalla on alusta saakka ollut – ja on edelleen – vahva halu edistää yksilön ja yhteisön hyvinvointia.
Ravintola Periscope
Ravintola Periscope
Ravintola Periscopeen pääsee viihtymään lyhyen tai pitkän kaavan mukaan, pistäytymään hemmoteltavaksi lasilliselle loungebaariin tai viettämään koko illan hyvän ruuan, juoman ja tunnelman parissa!
Premium Resorts
Premium Resorts
Premium Villas Vierumäki sijaitsee keskellä Järvi-Suomea vain reilun tunnin matkan päässä lentokentältä ja Helsingistä. Tyylikkäät hirsihuvilamme tarjoavat luksusta perheille ja kaveri- sekä työporukoille luonnon ääreltä.
Triuvare
Triuvare
Triuvare tarjoaa kokonaisvaltaista IT-kumppanuutta. Triuvare mahdollistaa oikeat ja huolettomat tietotekniikkaratkaisut, jotka ennaltaehkäisevät ongelmia ja tehostavat organisaatiosi toimintaa, jotta voit rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi.
OCMG Nordic
OCMG Nordic
OCMG mahdollistaa Suomen monikanavaisinta ja tuloksellisinta vaikuttajamarkkinointia. OCMG on Suomen ensimmäinen vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka yhdisti sisällöntuotannon ja monikanavaisuuden.
Visit Tampere
Visit Tampere
Visit Tampere Oy on Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailun- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Olemme Tampereen kaupungin omistama Business Tampereen tytäryhtiö.
Omenapuunalla
Omenapuunalla
Omenapuunalla & Tmi Kaisa Majamäki-Lehtonen toteuttaa kukkaunelmasi tilauksesta. Kukat ovat mielettömän kauniita ja kestäviä.