Kumppanuus Tammerkosken Nuorkauppakamarin kanssa

Etsimme säännöllisesti myös uusia yhteistyökumppaneita eri projekteihin, jotka ovat hyvin tunnettuja Tampereen vaikutusalueella sekä kansallisesti koko Suomessa. Järjestämme sekä businesstapahtumia että työnantajamielikuvaa tukevia julkaisuja ja kilpailuja. Mahdollistamme alueellista sekä valtakunnallista näkyvyyttä kumppaneillemme.

Yhteistyö kanssamme voi olla esimerkiksi tietoisuuden lisäämistä jäsenistölle, jossa on yrityspäättäjiä, mielipidevaikuttajia, maksukykyisiä sekä kokeilunhaluisia kuluttajia ja potentiaalisia työntekijöitä. Tämän lisäksi on mahdollisuuksia ottaa osaa tapahtumiin, projekteihin ja kilpailuihin. Tutustu alta tunnetuimpiin projekteihimme ja pääyhteistyökumppaneihimme.

Tampere Business Meet kokoaa yhteen Tampereen ja lähialueiden asiantuntijat, yritysjohtajat ja tulevaisuuden tähdet verkostoitumaan saman katon alle jo vuodesta 2018. TBM tunnetaan loistavasta tunnelmasta, laadukkaista puhujista ja matalan kynnyksen verkostoitumisesta.
Joulupuu Tampere on hyväntekeväisyyskeräys, joka antaa joululahjan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, jotka todennäköisesti muuten jäisivät ilman omaa pakettia. Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen sekä yritysten aktiivisuus.
Merkityksellinen Työnantajuus on vuoden kattavin työnantajamielikuvaan keskittynyt teemakokonaisuus. Se esittelee Suomen kiinnostavimmat työnantajat ja houkuttelee asiantuntijat sekä esimiesasemassa ja keskijohdossa työskentelevät henkilöt pohtimaan työuriensa seuraavia askeleita.
Vuoden Positiivisin Tamperelainen on kilpailu, jossa kansa äänestää henkilön, yrityksen tai yhteisön, joka uskoo positiivisuuden voimaan ja luo saavutuksillaan iloisuutta ja energiaa ympärilleen kannustaen muita onnistumaan vahvuuksiensa avulla.
Vuoden Työnantaja -palkinnon tavoite on kannustaa työllistäjiä ja työllistämistä Pirkanmaan talousalueella. Perinteikäs palkinto on jaettu jo vuodesta 1983. Voittajan valinnassa huomioidaan muun muassa yrityksen tunnusluvut, henkilökunnan kehittäminen, yrityksen työnantajamielikuva sekä vaikutus alueen talouteen.
Vaikuttajaseminaari on yhdessä Tampereen Nuorkauppakamarin kanssa järjestetty tapahtuma, jossa paikalliset nuorkauppakamarit, yrittäjäjärjestö, kauppakamari ja kaupunki saadaan saman pöydän ääreen vaihtamaan ajatuksia ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista.

Tammerkosken pääyhteistyökumppanit

Metosin
Metosin
Metosin on tamperelaislähtöinen ohjelmistostudio, joka auttaa luomaan vaativiin tietoympäristöihin kaikkein kauneimman ratkaisun. Parhaat ja nopeimmat tulokset syntyvät, kun ne luodaan yhdessä asiakkaiden kanssa.
Visit Tampere
Visit Tampere
Visit Tampere Oy on Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailun- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Olemme Tampereen kaupungin omistama Business Tampereen tytäryhtiö.
OCMG Nordic
OCMG Nordic
OCMG mahdollistaa Suomen monikanavaisinta ja tuloksellisinta vaikuttajamarkkinointia. OCMG on Suomen ensimmäinen vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka yhdisti sisällöntuotannon ja monikanavaisuuden.
Ravintola Periscope
Ravintola Periscope
Ravintola Periscopeen pääsee viihtymään lyhyen tai pitkän kaavan mukaan, pistäytymään hemmoteltavaksi lasilliselle loungebaariin tai viettämään koko illan hyvän ruuan, juoman ja tunnelman parissa!
Kultasepänliike Suokko
Kultasepänliike Suokko
Kultasepänliike Suokko on kivijalassa ja verkossa. Timanttikoruvalikoima koostuu pääasiassa omasta Suokko Timanttikorut -mallistosta.
Omenapuunalla
Omenapuunalla
Omenapuunalla & Tmi Kaisa Majamäki-Lehtonen toteuttaa kukkaunelmasi tilauksesta. Kukat ovat mielettömän kauniita ja kestäviä.