Tammerkosken Nuorkauppakamari

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1981 ja se on yksi suurimmista nuorkauppakamareista Pirkanmaan alueella. Tammerkosken toiminnan tavoitteena kehittää jäsenistöään, itse kamaria ja alueellista elinkeinoelämää / yhteiskuntaa koulutuksillaan, projekteillaan sekä tapahtumillaan. Vuonna 2017 kamarin toiminnassa on mukana varsinaisia jäseniä 100, jäsenyyttä hakevia koejäseniä 17, elinikäisen jäsenyyden ansainneita senaattoreita 26, kunniajäseniä 6 sekä kannatusjäseniä 2 - unohtamatta tukena ja mukana toimivia seuralaisia. Suomen Nuorkauppakamarit on jaettu neljään alueeseen: A, B, C ja D. Tammerkoski kuuluu C-alueeseen ja on alueen, mutta myös kansallisesti suurimpia kamareita.

Tammerkosken jäsenistö työskentelee työelämän eri aloilla, suurin osa vaativissa asiantuntijatehtävissä, keskijohdossa tai yrittäjinä. Jäsenemme ovat aktiivisia aloitteen- ja tuloksentekijöitä, jotka haluavat kehittää valmiuksiaan toimia mielipidevaikuttajina.

Tammerkosken Nuorkauppakamarissa toiminnan ytimenä ovat projektit, jäsenille suunnatut kuukausitapahtumat sekä alueelliset ja kansalliset kokoukset. Kamarissa toteutetaan useita projekteja, tapahtumia ja kilpailuja, sekä jaetaan tunnustusta ja palkintoja ansioituneille tamperelaisille. Projekteja ovat muun muassa kumppanuusmyyntiin liittyvät Värityskirja-projekti sekä Matrikkeli-projekti, nuorten yrittäjyystapahtuma Liekeissä!, Joulupuu Tampere -hyväntekeväisyyskeräys, nuorille johtajille suunnattu Korkean Paikan Leiri-koulutuskokonaisuus sekä Vaikuttajaseminaari (tunnettu myös Pitkänä lounaana).

Lisäksi Tammerkosken Nuorkauppakamarin järjestämiä kilpailuja ovat esimerkiksi Vuoden Työnantaja - kilpailu, jonka pääpalkinto (Vuoden paras työnantaja) on jaettu pirkanmaalaisille yrityksille jo 24 vuoden ajan. Muita kilpailuja ovat myös vuosittain jaettava JussinHessun kulttuuripalkinto ja Vuoden Positiivisin Tamperelainen -kilpailu. Jäsenemme ovat aktiivisesti toteuttamassa paikallisesti myös Suomen Nuorkauppakamareiden kilpailuita kuten Vuoden Nuori Menestyjä, Vuoden Nuori Johtaja ja Tuottava Idea.

Tammerkosken Nuorkauppakamarin toiminta antaa jäsenilleen muun muassa työkaluja itsensä kehittämiseen, elinikäiseen oppimiseen ja projektityöskentelyyn. Parhaiten nuorkauppakamaritoiminnasta saa hyötyjä itselleen, kun on aktiivisesti mukana toiminnassa - mukana tapahtumissa, projekteissa tai hallituksessa. Joku on joskus sanonut, että parasta nuorkauppakamarin toiminnassa on samanhenkiset ihmiset, yhteisöllisyys ja laajat verkostot, joista on usein iloa niin työ- kuin vapaa-ajallekin.

Tutustu toimintaamme tarkemmin näillä sivuilla sekä somessa!