Tammerkosken koejäsenhaku

Tammerkosken Nuorkauppakamari täydentää jäsenistöään vuosittain 25–35 vuotiailla aktiivisilla ammattilaisilla. Vuoden 2017 koejäsenhaku käynnistyy 5.12.2016 ja päättyy 8.1.2017. Haun päättymisen jälkeen MEC-toimikunta (Member Election Committee) haastattelee hakijat ja uudet koejäsenet hyppäävät mukaan toimintaan tammikuun 2017 loppupuolella.

Koejäsenerä muodostaa tiiviin ryhmän ja koejäsenet valitaan siten, että ryhmästä tulee monipuolinen ja monialainen. Tammerkoski valitsee riveihinsä motivoituneita hakijoita, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään, kamaria ja yhteiskuntaa - ja joilla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Kamaritoiminnassa ei ole kyse työstä vaan harrastuksesta. Vaikka koejäsenet ovatkin tulevaisuuden kovia tekijöitä, hakijoissa kiinnostaa silti persoona ennen CV:tä.

Lue neljä harhaluuloa nuorkauppakamaritoiminnasta sekä kymmenen syytä miksi tulla mukaan toimintaan >>

Koejäsenhakemukset vastaanottavaa MEC-toimikuntaa johtaa kulloisenkin hallituksen IPP (Immediate Past President). Lähetä vapaamuotoinen koejäsenhakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen ipp(at)jcitammerkoski.fi hakuajan kuluessa 5.12.2016–8.1.2017.
 

Lisätiedot | MEC-toimikunta 2017 | Ville Korpiluoto
ipp(at)jcitammerkoski.fi | 044 5741937 | www.jcitammerkoski.fi | www.facebook.com/TkNKK