Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuma Tampereella

Vietä kaksi uskomatonta päivää virallisessa Live Stream -tapahtumassa.
Nordic Business Forum on Pohjoismaiden suurin bisnesseminaari. Helsingin päätapahtuman ohjelmasta ja tunnelmasta pääsee ensi syksynä nauttimaan myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, jossa järjestetään 6.–7.10.2016 Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuma. NBForum Live Stream toteutetaan samalla ohjelmakonseptilla kuin Helsingin päätapahtuma, jonka teemat ovat digitalisaatio, yrityskulttuuri ja markkinointi. Tampereen tapahtuman järjestää NBForum Oy:n lisenssillä Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events.

Lisätietoja tapahtumasta: www.finlandevents.fi/nbforum2016/

Tammerkosken Nuorkauppakamarin jäsenillä on mahdollisuus ostaa liput alennuksella: 130 € (sis. alv.) + toimituskulut 3,50 € / hlö (norm. 199,50 € sis. alv)

Osta liput täältä >>
Salasana: kauppakamari

Lippu sisältää:
• Kahden päivän Live Stream -tapahtuman Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa
• Yhteensä 4 kahvitusta tapahtumapäivinä
• Perjantain lounaan
• Seminaarimateriaalit
• Mahdollisuuden verkostoitua alan ammattilaisten kanssa

Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua Brella-työkalun kautta sekä saada käännöspalvelut suomeksi tai venäjäksi oman matkapuhelimen kautta veloituksetta. Tilaisuuden kommentaattorina Tampereella toimii Futurelab Finland toimitusjohtaja Kari Korkiakoski.

Yhteistyökumppaniksi Live Stream -tapahtumaan?
Tänä vuonna Nordic Business Forumin aiheita ovat digitalisaatio, kulttuuri ja markkinointi. Ajankohtaisia aiheita siis minkä alan yritykselle vain. Lue lisää ja ota yhteyttä niin räätälöidään Sinun yrityksellesi sopiva kumppanuuspaketti!

Lisätiedot:
Jukka Tallgren | Tuottaja
jukka.tallgren@finlandevents.fi | 044 502 7256