Vaikuttajaseminaari

Vuonna 1991 Jussi Elomaan (Tampereen NKK) ja Heikki Kinnin (Tammerkosken NKK) käynnistämä, perinteeksi muodostunut tamperelaisten kamarien JC-vuoden avaus. Vaikuttajaseminaari järjestetään 20.1.2017 jo 27. kerran.

Tapahtuman tavoitteena oli ja on tapahtuma, jossa paikalliset nuorkauppakamarit, yrittäjäjärjestö, kauppakamari ja kaupunki saadaan saman pöydän ääreen vaihtamaan ajatuksia ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Tapahtumassa lujitetaan Tammerkosken ja Tampereen Nuorkauppakamareiden yhteistoimintaa. Tavoitteena on myöskin elvyttää vanhaa pitkien lounaiden perinnettä.

Tapahtumassa tarjoillaan ruokaa, juomaa ja ohjelmaa Vaikuttajaseminaarin perinnettä vaalien. Tapahtuman yhteydessä jaetaan myös JussinHessu-kulttuuripalkinto, jolla huomioidaan tamperelaista kulttuurielämää. Lisäksi jaetaan puheenjohtajapalkinnot lupaavaa JC-ainesta osoittaneille.

Vuoden 2017 Vaikuttajaseminaarin järjestelyvastuu on Tammerkosken Nuorkauppakamarilla. JussinHessu-kulttuuripalkinnon jaosta, sekä illan jatkoista puolestaan vastaa Tampereen Nuorkauppakamari.

Tapahtuman viralliset Facebook-sivut