Projektitoiminta

Erilaiset projektit ovat merkittävä osa nuorkauppakamaritoimintaa. Olemalla mukana projektin erilaisissa tehtävissä, jäsenistömme oppii organisointia, johtamista, myyntiä, markkinointia, viestintää, projektinhallintaa sekä tiimityötä, esiintymistä ja sosiaalisia taitoja. Onnistunut projekti kaipaa hyvän idean ja innostuneen projektiryhmän, jolla riittää uskallusta ja rohkeutta.

Osa projekteista on nuorkauppakamaritoiminnan mukaisesti yhteiskunnallisesti ja alueellisesti vaikuttavia ja toimintaa kehittäviä, mutta toisten projektien tavoitteena on tarjota jäsenistölle monipuolisia kokemuksia ja toimintaa. Jotkut projektit ovat kertaluontoisia, kun taas joidenkin toteuttamisesta on muodostunut jokavuotinen perinne.

Viime vuosina merkittävimpiä projekteja ovat olleet Värityskirja-projekti, jossa kaikki tamperelaiset esikoulunsa päättävät lapset saivat paikallisista yrityksistä kootun värityskirjan itselleen, Liekeissä-tapahtuma, joka on nuorille suunnattu yrittäjyystapahtuma, Pirkanmaalaisen Vuoden Työnantajan valinta sekä hyväntekeväisyyskeräys Joulupuu Tampere. Kesäisi valitaan myös Tampereen Positiivisimmat henkilöt ja teot sekä talvella palkitaan vuoden kulttuuriteko JussinHessu-palkinnolla.

Lue lisää projekteista kunkin projektin nettisivuilta tai somesta.