Kisko-teema 1/3 “Lead Your Business”

Joko olet kuullut KISKOsta?

Tammerkosken Nuorkauppakamari hakee 2021 Suomen Nuorkauppakamareiden Kansallista Vaalikokousta Tampereelle ja toteutuessaan kokouksen sisältö tulee tukemaan jäsenten kasvua ja kehitystä niin johtamisessa kuin työelämätietojen ja -taitojen parissa.

Kiskot vievät kokousvieraat päiväkohtaisiin alateemoihin, joista ensimmäisen pariin pääsemme perjantaina teemalla Rock Your Business – vuosikymmenen parhaat bileet tiedossa!

Lauantaina kiskot kuljettavat kokousvieraat johtamisteeman pariin. Johtamista lähestytään sekä ihmisten, asioiden että oman hyvinvoinnin johtamisen näkökulmista.

Kokousvieraat voivat itse valita raiteet, joiden kautta johtajuusteemaa lähestyy keynoten, workshopin ja koulutusten muodossa:

- Lead Your Business – Tarinoita ja kokemuksia kasvunälkäisten johtajien pitkäjänteisestä johtamistyöstä yrityksen menestymisen eteen
- From Good to Best – Inspiroivien ja motivoituneiden tekijöiden kertomuksia ja viisautta siitä millaista polkua pitää kulkea tullakseen parhaaksi siinä mitä tekee. Ja myös siitä miten ylläpitää motivaatiota ja omaa hyvinvointia työelämän vuoristoradalla
- Sustainable Success – Oppia ja tulevaisuudenkestävää tietoutta siitä miten tämän päivän yritys ja johtaja voi kasvattaa yrityksensä arvoa kestävillä valinnoilla

Pieni blogisarjamme tulee avaamaan jokaista teemaa hieman tarkemmin, ja KISKOn Facesta ja Instasta paljastuu teemoihin liittyvää mielenkiintoista sisältöä, joten pysy taajuudella ja ota tilit seurantaan!
 

Lead Your Business
Lead Your Business

Kisko-teema 1/3 “Lead you business”

Miten kompostointi liittyy KISKOON?

Jokainen meistä on varmastikin kuullut sanonnan, jonka mukaan huonosti johdetussa organisaatioissa p***a valuu aina alaspäin?

Me KISKO-tiimiläiset uskomme, että hyvä johtaja odottaa organisaation alimmaisena ”tavaran” valumista, ottaa sen vastaan ja kompostoi. Tämän jälkeen hän pirskottaa ravinteikkaan aineksen ympärilleen luoden kuohkean kasvualustan menestystarinoille.

Me haluamme osaltamme olla mukana muovaamassa tulevaisuuden uudistusmiskykyisiä johtajia, ihmisiä ja organisaatioita!

Näillä saatesanoilla onkin tullut hyvä aika sauvoa KISKO-resiinaamme vauhtia ja avata ensimmäinen kolmesta teemastamme, joita kohti kiskot tulevat kokousvieraamme kuljettamaan!

Ensimmäinen teemamme kantaa nimeä ”Lead your business”, jonka mukaisesti tulemme tarjoilemaan kokousvieraillemme parhaat palat kokeneiden ja kasvunälkäisten johtajien pitkäjänteisestä johtamistyöstä organisaation menestymisen eteen.

Suomen mittakaavassa massiivista menestystarinaa rakentamassa ollut ”Lead your business” -teeman Keynote-puhujamme tulee varmasti omalla räväkällä tyylillään avaamaan monelta vieraaltamme henkisiä johtamislukkoja ja luomaan uskallusta kehittää omaa johtajuuttaan.

Strategiseen johtamiseen liittyvä workshop sekä hallitustyöskentelyä johtamisen välineenä käsittelevä koulutuksemme tulevat antamaan jokaiselle eväitä kasvaa ja kehittyä johtajana muuttuvassa työelämässä.

PS. Mikäli teema kiinnostaa, kisko itsesi Faceen ja kurkkaa videon muodossa viime lauantaina 25.4. julkaistu ensimmäisen vahvistetun keynote-puhujamme kokousvieraille jättämä videotervehdys!

KISKO Facebookissa

KISKO Instagramissa