Onko työnantajasi ansainnut positiivisen tunnustuksen?

Ilmianna Vuoden työnantaja ja voita luksusristeily tai vapaapäivä!

Tammerkosken Nuorkauppakamarin Vuoden työnantaja -kilpailuun voi ilmiantaa hyvän työnantajan osoitteessa www.vuodentyonantaja.fi. Viimeinen mahdollinen päivä osallistua kilpailuun on sunnuntaina 29.10.2017, joten kannattaa toimia nyt heti!

Miksi kannattaa ilmiantaa Vuoden työnantaja?

Viime vuoden Vuoden työnantaja -kilpailun voittajan Solitan toimitusjohtaja Jari Niska rohkaisee yrityksiä lähtemään kilpailuun mukaaan. Solitan kohdalla kilpailun voitto vahvisti entisestään heidän brändiään työnantajana ja lisäksi se on auttanut heitä markkinoinnissa sekä rekrytoinnissa.

Nopeasti kasvava Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, joka työllistää jo yli 500 osaajaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Tukholmassa. “Toimimme toimialalla, jossa kaikki lähtee ihmisistä ja tämä on hieno buusti sille työlle, jota on tehty. Lisäksi Vuoden työnantaja -kilpailun voitto tukee Solitan kaikkia rekrytointiponnisteluja”, toteaa Jari Niska.

“Tulevaisuudessa yhä enenevissä määrin hyvät yritykset rakentuvat hyvien ihmisten ympärille. Ihmiset ovat ne, jotka tekevät tuloksellista liiketoimintaa, buustaavat kasvua”, muistuttaa Jari Niska. Hän uskoo, että ne yritykset, jotka eivät panosta ihmisiin, tuskin menestyvät niin hyvin. Vuoden työnantaja kilpailu voi siis olla yritykselle jopa huomattava sysäys kiihkeämmälle kasvu-uralle, jos se osataan hyödyntää oikein.

Videolla Solitan Jari Niska kannustaa ilmiantamaan Vuoden työnantajan

Minkä kokoinen ja miltä toimialalta oleva yritys voi osallistua Vuoden työnantaja -kilpailuun?

Vuoden työnantaja -kilpailuun voivat osallistua yritykset miltä toimialalta hyvänsä. Yrityksen koolla ei myöskään ole väliä. Vuonna 2016 Vuoden työnantaja -kilpailun yleisöäänestyksen voitti Sivupersoona, joka tarjoaa palveluita helpottamaan erityisryhmien arkea. Twitterissä Sivupersoonan yleisöäänestyksen voittoa kommentoitiin muun muassa näin “Huikeaa! Liian harvoin vammaispalveluita tuottavat ovat esillä hyvänä työnantajana!” Sivupersoonan työntekijät heittäytyvät käyttämään puhetta tukevia ja korvaavia menetelmiä, viittomakieltä, viitottua puhetta, kirjoittamista. He tulkkaavat, ohjaavat, kouluttavat sekä kuntouttavat. Kaikkia näitä työtehtäviä yhdistää se, että työtä tehdään ihmisten parissa.

Vuoden työnantaja -kilpailu soveltuu siis toimialasta ja yrityksen koosta piittaamatta kaikille hyville yrityksille. Ilmianna heti oma hyvä työnantajasi osoitteessa www.vuodentyonantaja.fi ja voit voittaa Viking Linen, Kultasepänliike Suokon, Yepzonin, M-Roomin sekä Granan tuotteita ja lahjakortteja. Pääpalkintona on yhdelle ilmiantajalle palkallinen vapaapäivä.

Hanna Kurikko
Vuoden työnantaja -kilpailun projektipäällikkö
hanna@jcitammerkoski.fi
0405422083