Mitä täällä oikein tapahtuu - vai tapahtuuko?

Oletko huomannut, että meidän nettisivuillamme on blogi?

Sellainen on ollut jo syksystä 2017! Postauksia on kertynyt tältä ajalta huimat kahdeksan eli ei ole ihme ettei sen olemassaoloa edes aina muista. Viimeisin postaus on viime toukokuulta eli hetki on siitä jälleen vierähtänyt. 

Nyt asioihin on tulossa muutos tai ainakin toivon niin. Ajattelin hakiessani hallitukseen, että tämä vuosi olisi muutosten vuosi. Haluan virkistää viestintää jotenkin kepeämmäksi, avoimeksi ja helposti lähestyttäväksi. Yksi tavoite on, että tämä blogi olisi aktiivisempi ja toisi enemmän esiin upeita projekteja sekä niiden takana tekijöitä. Mahdollisesti myös yhteistyökumppaneitamme ja avaisi hieman lisää toimintaamme. 

Tästä johtuu siis tämä alkuvuoden pieni hiljaiselo ja mietintä mitä, missä, milloin - kuka, kenen kanssa ja sitä rataa. Kaikki uusi ottaa aikansa, joten olkaa kärsivällisiä. Tehdään yhdessä tästä vuodesta mahtava!

Jos sinulla on juttu ideoita, haluat avata kamari toimintaa omin silmin sisältä päin tai yhteistyökumppanin silmin niin laita ihmeessä viestiä tulemaan. Yhteydenotot sähköpostitse: lio@jcitammerkoski.fi

Keväisin terveisin

Viestintälohkon vastaava, Tiina